Поддръжка на градината

Поддръжка на градината

Поддръжката на градината е от огромно значение, ако искате да я запазите спретната и подредена.
Нищо не изглежда по-гостоприемно от добре поддържаната градина.
Разбира се, работата в градината е и добро упражнение – на чист въздух сте и сте активни. През цялата година има работа в градината. Помислете за наторяване, подрязване, засяване, зазимяване, предотвратяване на вредители и болести по растенията. Баккер разполага с всичко, от което се нуждаете, за да поддържате вашата градина в най-добрия и вид!
 

4 продукта
Защита от вредители и болести в градината

Баккер разполага с много продукти за отблъскване на всякакви насекоми. На правилното място сте, ако се опитвате да се отървете от вредители, а и също така за 100% естествени и органични пестициди. Не е ли невероятно, че имате шанс да се наслаждавате на градината си без всички тези насекоми?

Наторяване

За оптимален растеж и цъфтеж на растения, храсти, рози и т.н. качественият тор е закон. Саксийните растения също се нуждаят от редовно подхранване. Имате богат избор от гранулиран кравешки тор, органични торове и торове. Баккер ви предлага широка гама от най-висококачествените торове.

Отглеждайте свои растения

Отглеждането на цветя, зеленчуци и плодове е великолепно хоби. С наша помощ ще откриете най-популярните продукти, от които се нуждаете, за да превърнете вашето хоби в успех. С нашите висококачествени семена е сигурно, че ще пожънете страхотни резултати.

Защита на растенията от студените и зимни дни

Някои растения, дървета и храсти не са толкова издръжливи през зимата, затова изискват защита от студ и измръзване. Разполагаме с голям асортимент от защитни материали за вашите растения. Разгледайте и направете най-добрия избор за вас!

Разнообразна поддръжка за градината

В допълнение към косенето, отглеждането и защитата на вашите растения винаги се намира и друга работа, която трябва да бъде свършена, за да има градината чист и цялостен вид. Например, боядисването на оградата. Изпробвайте нови цветове за разнообразие или пък освежете старите.