Цветя и растения

Цветя и растения

Най-красивите цветя и растения за вашия дом или градина!

Голямо удоволствие е да сте заобиколени от цветя и растения, а досегът с природата носи благополучие и ви прави щастливи! Какво по-прекрасно от градина, пълна с най-красивите растения, дървета, рози, храсти и цветни луковици? Баккер разполага с огромен избор, който може да превърне вашия двор или градина във ваш собствен рай със спиращи дъха цветя и растения.

167 продукта

Цветя и растения за вашата градина

Иглолистни дървета, трайни насаждения, декоративни храсти, катерещи се растения и дървета ще превърнат вашата градина в място, където можете да се отдадете на почивка. Като добавите цветовете и аромата на цветните луковици всяка градина се превръща в произведение на изкуството. Повечето градински растения могат да се отглеждат и в саксии или сандъчета на первaза. Баккер разполага с много богат асортимент, така че да има за всекиго по нещо.

Стайни растения - внесете природата във вашия дом

Стайните растения допринасят за комфорта и персоналния щрих във вашия дом. Те са начин да внесете природата вкъщи. Освежават въздуха и регулират нивата на влажност. Обширната колекция на Баккер предлага на ваше разположение богата гама от форми и размери, от които да избирате. Някои са чудесни със своите цветове, а други с декоративните си листа. Да не говорим за стайните екзотични орхидеи или палмови дръвчета! Със сигурност ще откриете правилното растение за вашия дом.